Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 500 adet kumanya temin edildiğini açıkladı. Akgül, kumanyaların en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Ülkü Ocakları, koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, MHP Bolu İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Bolu Ülkü Ocakları’na 500 adet kumanya teslim edildi.

 “MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanlığı’na teşekkür ederek, kumanyaların kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanımız ve Yöneticilerimiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlatılmış 500 adet kumanya tarafımıza teslim edilmiştir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin temsilcileri ve neferleri olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımız yaklaşık bir aydır yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürmekte hem ihtiyaç sahibi ailelere hem de 65 yaş üstü ailelerimizin yanlarında olmaya çalışmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanımız tarafından Bolu Ülkü Ocaklarına teslim edilen emanetler en hızlı şekilde sahiplerine ulaştırılacaktır. Bu vesile ile Başta MHP Bolu il Başkanı Sayın Cihan Başaran olmak üzere tüm yöneticilerine sahada bizleri yalnız bırakmadıkları İçin teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilisim