Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Ülkü Ocakları Ramazan ayı dolayısıyla ortak iftar yemeği düzenledi. İftarda Osmanlı dönemi adetlerinden ‘diş kirası’ misafirlere hediye edildi.

İftar yemeğine, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Bolu ve Düzce MHP İl ve İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Kamu-Sen Bolu Başkanı Erhan Bayram, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP ve Ülkü Ocaklarının geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonu “Muhtarın Yeri” isimli restoranda düzenlendi.

MHP il Başkanı Cihan Başaran ve Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül iftar öncesinde davetlileri kapıda karşıladılar. Yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşen iftarda Osmanlı dönemi Ramazan adetlerinden Deri ve bez keselerin içinde bulunan 25 kuruşların bulunduğu “Diş Kirası” misafirlere hediye edildi.

İftar yemeğine katılanlar, ezanın okunması ile oruçlarını açtı. İftar sonrasında bir konuşma yapan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, davetlilerin Ramazan ayını tebrik ederek, katılımları için bütün misafirlere teşekkür etti.

İftar sonunda bütün misafirlere lokma ikramı yapıldı.

 

Editör: TE Bilisim