Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatları ile Bolu Ülkü Ocakları, düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya gelerek bayramlaştı.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde düzenlenen bayramlaşma törenine, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Tören, İzzet Baysal Caddesinde vatandaşlar ve partililerle bayramlaşmanın ardından MHP İl Başkanlığında devam etti.

Burada bir açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başaran şöyle konuştu; “Ramazan Bayramı’mız kutlu olsun, Rabbim bugüne eriştirdiği gibi daha nice Ramazan Bayramlarına bizleri sağlık, sıhhat, birlik, beraberlik ve dirlik içinde ulaştırsın. Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Bayrama ulaşmak, kurtuluşa ulaşmaktır, Rabbim bütün ümmeti Muhammed’i, kurtuluşa erişenlerden eylesin. Bugün çok mutluyum, çünkü aramızda 50 yıl önce bu davayı, bu hareketi başlatan büyüklerim yanımızda. Onlardan teslim aldığımız bu sancağı, yere düşürmemek ve yüceltmek için her gün elimizden geleni yapıyoruz. Kıymetli büyüklerim; dava emin ellerde, sizler emin olun, sizlerden aldıkları sancağı yüceltmek için bu kardeşlerim koşturacaklar, bir an olsun durmayacaklar. Bu vesile ile tüm Bolu Halkının ve Yüce Türk Milleti’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum, Rabbim nice bayramlara huzur içerisinde ulaştırsın, Rabbim, birlik beraberliğimizi, düzenimizi, kaynaşmamızı arttırsın, özellikle bugünlerde çok ihtiyacımız olan bir talep bu. Bugün ve bugünden sonraki her gün Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde eylesin, Yüce Türk Milleti’nin kaynaşmaya, beraber olmaya, sımsıkı bağlanmaya çok ihtiyacı olduğu günlerde, Rabbim Türk Milleti’ni her daim muzaffer eylesin. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Editör: TE Bilisim