Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle, parti binasında bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende partilileri ile bayramlaşan MHP İl Başkanı Adem Evcil, parti teşkilatı ve ülkü ocakları tarafından Ramazan ayı boyunca yapılan faaliyetleri aktardı.

MHP’de düzenlenen bayramlaşmaya MHP İl Başkanı Adem Evcil, il yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve ülkücüler katıldı.

Bayramlaşmadan önce bir basın açıklaması yapan Adem Evcil, bu Ramazan Bayramı’nın partileri için özel ve anlamlı bir bayram olduğunu söyledi. Evcil şöyle konuştu; “Ramazan Bayramı bizim için çok özel ve çok anlamlı bir bayram oldu. İl Başkanlığımızın ilk bayramı diyebilirim. Daha önce ki bayramımız 15 Temmuz’dan önceki süreçte çok hareketli geçti. Ramazan ayında en büyük üzüntümüz bizleri derinden yaralayan, her gün bir şehit haberini almamızdı. Manisa’daki askerlerin zehirlenmesinden, güneydoğudaki PKK ile çatışmalarda şehit verdiğimiz askerlerin acısı halen yüreğimizde tazedir. Bu ramazan ayında yoğun çalışmalar içerisinde bulunduk. Ülkü Ocakları ile içerisinde bulunduğumuz kampanyalar dâhilinde ihtiyaç sahiplerine her bir kapıya kumanya kampanyasında bin adet kumanya dağıtımı yaptık. Hemen akabinde ihtiyaç sahibi bir çocukta sen sevindir kampanyası ile birlikte 100 tane ihtiyaç sahibi kardeşimizin bayramlıklarını aldık. Bizim için çok bereketli bir ramazan ayı oldu. Ulaşabildiğimiz her yere yardımlarımızı götürdük. Genel Başkanımızın ve partililerimizin selamlarını ve saygılarını ilettik. Ramazan ayının diğer bir vahim hadisesi ise Ana Muhalefet Partisi bir yürüyüş düzenledi. Adaleti sokakta arıyorlar. Bu noktada büyük yanlış yapıyorlar. Vatandaşlarımızda büyük bir gerginlik söz konusudur. Sokakların akıbeti her zaman belirsizdir. Karanlık sokaklarda adalet aranmamalıdır.  Sayın genel başkanımızı ziyaret ettik. Genel başkanımıza sorduk. Ana Muhalefet Partisinin yürüyüşü ve Bolu’da bir bayramlaşma yapacağını noktasında bir bilgi olduğunu söyledik ve bu konuyla ilgili olarak görüşleriniz nelerdir dedik. Genel başkanımız,  Kemal Kılıçtaroğlu’nun Kızılcahamam da olduğunu söyledi. Sol tarafta ülkücü şehitler anıtımız var ve orayı ziyaret etme fırsatı bulmuştur. Bu yürüyüş Kemal Kılıçtaroğlu’na dağın, taşın bozkurt olduğunu gösterecektir dedi. Bolu halkına saygılarını ve selamlarını ilettiler.”

 

 

Editör: TE Bilisim