Tarım Ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı. Bakan Yardımcısı Metin, “15 Temmuz’da bu ülke 2. İstiklal Harbi’ni yaşadı ve milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; kararlılığını, cesaretini, imanını ortaya koydu” dedi. Bakan Yardımcısı Metin’in mesajı şu şekilde;

Öncelikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde bu topraklar için, demokrasi adına hiç düşünmeden canını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize ve o gece bedenlerini tankların önüne atan aziz Türk milletine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümünü yaşıyoruz. Bu 4 yıl içerisinde gördük ki, ülkemiz prangalarından kurtulmuştur. Yıllar öncesinden içimize sızmış hainlerden temizlenmiştir. Şimdi daha iyi idrak ediyoruz ki; 15 Temmuz’da bu ülke 2. İstiklal Harbi’ni yaşadı ve milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; kararlılığını, cesaretini, imanını ortaya koydu. Artık darbe dönemi bitmiştir. Hiçbir ihanet şebekesi Anadolu toraklarında bundan sonra böyle bir kalkışmaya cesaret edemeyecektir. Nasıl ki, Aziz milletimiz o gece vatan hainlere müsaade etmedi. Bundan sonra da etmeyecektir. 15 Temmuz her zaman Türk milletinin en parlak destanlarından biri olarak anılacaktır.

Bu durumda bizlere düşen, 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara çıkan o cesur yüreklerin mirasına sahip çıkarak, o acıların bir daha yaşanmaması için birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Bu vesile ile o gece iman dolu göğüsleriyle o hayasız akını durduran 251 şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Tüm ülkede olduğu gibi, Bolu’da da büyük bir kararlılıkla Demokrasi Meydanını dolduran tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim