Teşkilat çalışmaları için gittiği Elâzığ ziyaretini değerlendiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi. Doğanay, Elazığ’da  “Sayın Cumhurbaşkanımıza olan müthiş derecede bir teveccüh ve sevgi var. 2023’de olacak olan seçimlerde de yine milletimizin tercihinin Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana olacağını gördük” dedi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen geçmiş dönem AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay samimiyetle; duruşumuz belli, olduğumuz yer belli, istikametimizde belli. Kendi adıma söylüyorum ben yine milletimizle iç içeyim. Biz bir yerde görev yapıyorsak buradaki hemşerilerimizin desteği, samimiyeti, onlardan aldığımız enerjiyle birlikte bunu yapıyoruz” diye konuştu.

Doğanay, Elazığ’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilginin, sevginin ve teveccühün aşırı olduğuna işaret ederek; “Elazığ’da 11 ilçe 3 yakın beldeye gittik. Gittiğin en ücra Arıncak ilçesinden Basgil ilçesine kadar şahit olduğum bir konu var. O ziyadesiyle beni çok memnun etti. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan müthiş derecede bir teveccüh ve sevgi var. Anlatılmaz bunu görmek için oraya gidip şahit olmak lazım. Bu en fazla dikkatimi çeken konulardan bir tanesiydi. Ziyadesiyle de memnun olduk. Ülkenin önümüzdeki süreçteki 2023’de olacak olan seçimlerde de yine milletimizin tercihinin Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana olacağını gördük. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteklerini orada gittiğim her yerde de hem selam getirdik hem de onlardan da bir selam aldık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızla bir program olduğunda, bir karşılaştığımızda onların selamlarını da ileteceğiz. Canı gönülden de selamlarını belirttiler.” ifadelerini kullandı.

İl başkanlığı görevinden sonra şahsına verilen görevi de layıkıyla yerine getireceğini vurgulan Doğanay; “İl Başkanlığı sonrasında şahsıma tebliğ edilen bir görev var. Bunu layıkıyla yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim, göstermeye çalışacağız.  Dün olduğu gibi bugünde samimiyetle, duruşumuz belli, olduğumuz yer belli, istikametimizde belli. Kendi adıma söylüyorum ben yine milletimizle iç içeyim. Bir şehirde 5 buçuk yıl İl Başkanlığı yapacaksınız ve görevinizi devrettikten sonra sokaklara çıkıp gezmenizdir, gezebilmenizdir, dolaşmanız aynı o sevgiyi muhabbeti görmenizdir siyasetin de en önemli tarafı budur. Elhamdülillah ben Rabbime binlerce defa şükrediyorum. Tabi ki bir insanın seveni olur sevmeyeni olur bunlar ayrı şeyler ama ben genel hatlarıyla buradan tüm Bolulu hemşerilerime tekraren bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Biz bir yerde görev yapıyorsak buradaki hemşerilerimizin desteği, samimiyeti, onlardan aldığımız enerjiyle birlikte bunu yapıyoruz.” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim