İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla açıklamada bulundu. Yüceer, “AK Parti, milletin derdiyle dertlenen, millete hizmet yolunda gayret eden, gece gündüz çalışan, elinde var olan kaynakları tamamen milletin hizmetine sunan bir parti. Görevimin, sorumluluğumun, vebalinin farkında olarak böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin,3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidara gelerek 18. Yılını doldurduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, kökleri geçmişe dayanan, milletin manevi ve kültürel değerlerini taşıyan bir parti olduklarına işaret etti.

“18 YILDIR TEK BAŞINA İKTİDARA GELEN BİR BAŞKA PARTİ YOK”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, 3 Kasım 2002’de Ak Parti iktidara geldiğini belirterek; “AK Partinin iktidara geliş tarihi 3 Kasım 2002. Dünya’da kurulduktan 1 yıl sonra tek başına iktidara gelen bir başka parti yok. Bu parti kökleri geçmişe dayanan, milletin manevi ve kültürel değerlerini taşıyan bir parti. 18 yıl boyunca iktidarda olmasının başka bir örneği de yoktur. En fazla iktidarda kalan Rahmetli Menderesin partisiydi o da 10 yıl iktidarda kalmıştı. Ak Parti ise 18 yılını doldurdu ve önümüzdeki süreçlerde de başka bir alternatif parti gözükmüyor. Çünkü milletin derdiyle dertlenen, millete hizmet yolunda gayret eden, gece – gündüz çalışan, elinde var olan kaynakları tamamen milletin hizmetine sunan bir parti olmasından kaynaklanmaktadır. Tabi ki itiraz edenler olacak, hizmetleri beğenmeyenler olacaktır bu da normal ama millet her şeyin farkındadır. Bugüne kadarda Ak Parti’yi desteklediler ve bundan sonrada destekleyeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“BÖYLE BİR PARTİNİN MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Bugünkü Türkiye’nin 18 yıl önce hayal bile edilmeyeceğini aktaran Yüceer, AK Partinin bir mensubu olmaktan duyduğu gururdan bahsetti. Yüceer; “ 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde biz millet olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı karşımıza alarak ‘Ey Recep Tayyip Erdoğan biz seni 18 yıl boyunca destekleyeceğiz’  ancak eğitim, ulaşım, sağlık yani bütün alanları göz önünde bulundurarak 18 yıl sonra şöyle şöyle bir Türkiye istiyoruz deseydik 2001-2002 Türkiye’sini göz önünde bulundurup söylüyorum; inanın bu noktalara gelmiş bir Türkiye’yi hayal edip Recep Tayyip Erdoğan’dan isteyemezdik diye düşünüyorum. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Çalışmalarında Allah yardımcımız olsun. Önemli olan bu ülkenin gelişmesidir. Ülkeye yapılan hizmetlerdir. Makamlar, mevkiler geçicidir. Dolayısıyla biz bunun farkında olarak, böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Görevimin, sorumluluğunun, vebalinin farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim