AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki “İlk kez inandığını gördüm” sözlerine ilişkin, “Teşkilatının bile güvenmediği bir Genel Başkan'a milletin güvenmiyor olmasını milletin ferasetinin neticesi” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi, 1-3 Ekim tarihleri arasında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımın, Abant’ta kampa girdi. Kampa katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı değerlendirmede İlk kez Genel Başkanımızın bu iktidarın gideceğine, kendisinin de net olarak inandığını gördüm” dedi. Özcan’ın bu ifadesine ilişkin, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“MİLLETİN GÜVENMİYOR OLMASINI FERASETİNİN NETİCESİ”

Başkan Özcan’ın açıklamasını, Kılıçdaroğlu’nun parti içerisinde de kendisine inanılmayan biri olarak lanse etmek olduğunu dile getiren Aydın, “CHP’nin Abant'taki kampında 8 yıl Milletvekilliği ve halen partisinin Belediye Başkanlığı'nı yapan malum şahıs, kampı değerlendirirken 'Kılıçdaroğlu'nun binlerce konuşmasını dinledim ilk kez kendisinin iktidarın değişeceğine inandığını gördüm' demiştir. Kılıçdaroğlu'nun yıllardır parti üst yönetiminin bile kendisine inanmadığı biri olarak lanse edilmesine üzüldüğümüzü beyanla, teşkilatının bile güvenmediği bir Genel Başkan'a milletin güvenmiyor olmasını milletin ferasetinin neticesi olarak gördüğümüzü de ifade etmek isteriz” dedi.

Editör: TE Bilisim