AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kınalı göndermesine tepki gösterdi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından disiplin kuruluna gönderilmesine ilişkin, AK Parti meclis üyelerine, “Köpürttükçe köpürttünüz, beni sonunda Genel Merkeze Disipline verdirttiniz. Gözünüz aydın beni disipline verdirttiniz” dedi.

İfadelerinin ardından Başkan Özcan masasının altından kına alırcasına eğildi ve “Nerede o kına? Bugün de kınayı atayım da” diyerek AK Parti sıralarına baktı ve şaka yaptığını söyledi. Özcan, “Her şey her yerde atılmaz, senin evinde varsa sürersin. Neyse, beni partime disipline verdirttiniz” diyerek konuya son verdi.

Olayla ilgili AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medyadan bir paylaşım yaparak gösterdi. Konuyu “edepsizlik” olarak tanımlayan Aydın, “Yer: Bolu Belediyesi Meclis Salonu. Konu: (olması gereken)Bolu. Olan: Belediye Başkanı ‘Alçalır’: 'Kına var mı bakayım ama her şey atılmaz' der. Yükselir : 'neyse evde varsa sürersiniz' der. ‘Alçalmak’ hiç bu kadar çabuk yükselmemişken, 'Edep ya Hu' demek bize düşe” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim