AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, teşkilat üyeleri işe birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlar ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ileten Aydın ve Güner, yeni ekonomi modelinin beklentileri karşıladığını ifade ettiler.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karadağ ile Gençlik Kolları ile İzzet Baysal Caddesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde esnaflara “yeni ekonomi modelini” anlatan Aydın ve Güner kapı kapı, sokak sokak dolaşarak yeni Türkiye’nin ekonomi modelinin faydaları nedir ve neler kazandıracağını paylaştılar. Hazırlanan broşürleri esnaflar ve vatandaşlara dağıttılar.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Yeni ekonomi modelini değerlendirerek; “Ülkemizin üzerinde yaklaşık son 3 aydır özellikle döviz kurlarını kullanarak bir algı operasyonu yapıldı. Vatandaşımızda Türk parasının değersizleşeceğini düşünerek bu noktada bir şeyler yapmaya çalıştılar” dedi.

“YENİ EKONOMİ MODELİYLE ALAKALI BİZ SAHADAYIZ”

Güner, yeni ekonomi modeli ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara seslenişini hatırlatarak; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 Aralık Pazartesi günü yeni modeliyle alakalı “vatandaşımın yanındayım. Bugüne kadar olduğu gibi 20 yıldır Ak Parti iktidarı yine vatandaşın yanındadır” dedi.  Hem sosyal devlet olarak hem de ülkenin bundan sonra gideceği yol, yön ve ekonomi modeliyle alakalı bilgilendirmelerini bizlerle paylaştı. Sonra Resmi Gazete’de belli bölümleriyle alakalı kararların alındığını hep beraber gördük. O gece Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan vatandaşların Cumhurbaşkanımıza güvenini bir kez daha hep beraber hissetmiş olduk. Döviz kuru üzerinden de yapılan operasyonlar ortada. Döviz kurlarının bugün geldiği noktayı da hep beraber görüyoruz. Yeni ekonomi modeliyle alakalı biz sahadayız. Esnaf arkadaşlarımıza, yine kadın ve gençlik kollarımıza hanelere Cumhurbaşkanımızın o akşam ilan ettiği yeni ekonomi modelini yazılı hale getirdik. Bu broşürü de onlara vererek tekrar bu konudaki görüşlerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti’nin 20 yıldır vatandaşın yanında yer aldığını vurgulayan Suat Güner, yatırım, istihdam, üretimle büyüyen bir ülke olma yolunda ilerlendiğini belirtti. Güner; “Broşürün içinde bastırdığımız ve yine övünerek söylediğimiz yazılı hale getirdiğimiz yerli aşımız mevcut. Dünyada biliyorsunuz 6 ülke sadece kendi aşısını üretebilir pozisyonda. Bizde Türkiye Cumhuriyeti olarak kudretli duruşumuzu sosyal devlet olarak yine bir kez daha göstermiş olduk. Yerli aşımızın acil kullanım onayının alındığını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Ama öznemiz vatandaşımızın yanındayız. 20 yıldır olduğu gibi yine bugünde Ak Parti vatandaşının yanında. Yaparsa Ak Parti yapar. Düzelecek bir yanlışlık, hata da varsa yine Ak Parti düzeltir. Yine Cumhurbaşkanımızın o akşam deklare ettiği biz dirayetli bir şekilde yatırım, istihdam, üretimle yine bunu ihracata dayalı bir şekilde yaparak büyüyen bir ülke olacağız. Bu konuda da vatandaşlarımızdan güzel dönüşler alıyoruz. Hafta sonu bu organizasyonu 81 ilde eşzamanlı yaptık. Bugünde Milletvekilimiz Arzu Aydın hanımefendi eşlik ettiler. Beraber esnaf arkadaşlarımıza selam veriyoruz. Vaktimiz yettiğince de yine devam edeceğiz. Onlardan da güzel dönüşler alıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan vatandaşlarımıza hep söylüyoruz. Ne görüyorsunuz, burada çözüm olarak ürettiğiniz şeyleri de size kim sunabilir dediğimizde yine Cumhurbaşkanımız en önde çıkan isim oluyordu. Yine elhamdülillah bizde Ak Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dimdik duracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, TBMM’de yoğun bütçe mesaisinin ardından Bolu’ya gelerek teşkilatlarıyla sahaya indi.

“EKONOMİK SAVAŞI MİLLETİMİZLE KAZANACAĞIZ”

Esnaf ziyaretlerinin akabinde kısa bir değerlendirme yapan Aydın, ekonomik savaşın kurtuluş savaşında olduğu üzere milletle kazanılacağına işaret ederek; “Yoğun bir bütçe döneminin ardından her zaman olduğu gibi yine Bolu’dayız. Teşkilatımızla beraber birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızla hemhal olmaya dün olduğu gibi bugünde devam ediyoruz. Bunu canı gönülden söylüyorum.

Geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız bir ekonomi kurtuluş savaşı demişti. Kurtuluş Savaşı milletle kazanılır. Bu ekonomik savaşta Cumhurbaşkanımız da AK Parti de güçlü, dirayetli bir duruş sergiledi. Lakin buna halkın desteği çok yüksek oranda oldu. Birileri kabul etmedi ekonomik kurtuluş savaşı olarak lanse ediyorsunuz dedi ama Cumhurbaşkanımızın konuşmasının hemen akabinde vatandaş nasıl AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza güven duyduğunu bu devletin, milletin arkasında olduğunu vatanın, milletin bu devletin bütünlüğünün hiçbir şeyle bir değerinin olmadığını ve devletin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Ben buradan genelde tüm milletimize ama özelde Bolulu hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIMIZ, ESNAFIMIZ NE DERSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE”

Aydın, esnafı da vatandaşı da her koşulda dinlediklerini aktararak; “Vatandaşımız, esnafımız elbette biz yalnızca takdir almak için değil, neyse dert onu dinlemek için sokaktayız. Ne söylerse, ne derse başımızın üstünde. Biz önce dinliyoruz, notlarımızı alıyoruz. Sonra bunları iletiyoruz. Bakanlarımız sürekli meclisteler. Biz Bakanlarımızın yanına gidiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah bunları yapmaya devam edeceğiz. Bu mücadele aslında yerelde de mücadele edilmesi gereken bir mevzu.” dedi.

Editör: TE Bilisim