AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Dörtdivan’a yapılması planlanan Basketbol ve Voleybol sahası için ödenek aktarıldığını “Müjde!” olarak duyurdu. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’de projeleri destekleyen Milletvekilleri Aydın ve Küpçü’ye teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek ilimiz ve ilçeleri ile ilgili yatırımlara dair talepte bulunmuştu. Aydın önceki gün Seben ardından Dörtdivan’a müjde verdi.

Dörtdivan için yeni Basketbol ve Voleybol sahası yolda. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yazılı bir paylaşım yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın,  “Müjde! Gençlik Spor Bakanlığı'mızca Dörtdivan İlçemize Basketbol ve Voleybol sahası yapımı için 400.000 TL ödenek aktarımı yapıldı. Dörtdivan'ımıza hayırlı olsun!” ifadelerine yer verdi.

“SPOR KOMPLEKSİMİZİN VE BU SENEKİ FUTBOL TURNUVAMIZIN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ”

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe konuya ilişkin vatandaşların beklentisini yerine getirecek olmanın verdiği mutluluğu aktararak; “Yaşar Doğançay Spor Kompleksinin içinde soyunma odaları ve dinlenme alanlarının da olduğu sosyal binasını tamamlayıp Dörtdivanspor kulübümüzün hizmetine sunmuştuk. Bu sosyal binamızın açılışını da yaparak her yaz döneminde geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvamız için vatandaşlarımızın bizden beklentisi ve önemli bir eksiğimiz olan tribün kapatma projemiz Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 400.000 TL ödeneği ile onaylanmış olup spor kompleksimizin ve bu seneki futbol turnuvamızın eksiklerini tamamlıyoruz. Bu vesile ile projemize verdikleri desteklerinden dolayı milletvekillerimize çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim