AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM Kadın İstihdamının Artırılması Alt Komisyonu üyeleriyle birlikte Sakarya'da faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Haber: Aslı Akış

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) bünyesinde kurulan TBMM Kadın İstihdamının Artırılması, Kadın Girişimciliğinin, Kooperatifçiliğinin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Kapsamında Mevcut Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerinin Belirlenmesi Konulu Alt Komisyonu üyeleri, kentteki kadın kooperatiflerinin ürünlerini inceledi.

Faaliyetler hakkında temsilcilerden bilgi alan komisyon üyeleri, daha sonra sektörün sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kadın istihdamını arttırmada kooperatifçiliğin önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Aydın; “Kadın İstihdamının Arttırılması, Kadın Girişimciliğinin, Kooperatifçiliğinin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Komisyonu Başkanı, Sakarya Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Erdoğan Atabek'in organize ettiği program kapsamında birbirinden güzel 12 kadın kooperatifini inceledik.” dedi.

Konuşmaların ardından kooperatif temsilcileri, komisyon üyelerine sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini iletti.

Editör: TE Bilisim