AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; “Erdoğan'ın benden daha akıllı olduğunu düşünmüyorum. Erdoğan bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyorsa ben bu ülkeyi çok daha iyi yönetirim” sözlerine sert ifadeler ile tepki gösterdi. Aydın; “Malum şahıs hem had yoksunu, hem de boş bir tenekeden ibarettir” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Başkan Özcan’ın TV 100 Kanalında katıldığı “Taksim Meydanı” programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı; “vasıfsız” benzetmesine Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın’dan yanıt gecikmedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin en vasıfsız iki yöneciticisinden biri olduğunu ileri sürerek; “Üniversite mezunu olup olmadığı tartışmalı. Erdoğan'ın benden daha akıllı olduğunu düşünmüyorum. Erdoğan bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyorsa ben bu ülkeyi çok daha iyi yönetirim. 100 bin imzayı toplayıp aday olmak isterim. Ben de Erdoğan'ın değişmesini istiyorum. Ekmeleddin İhsanoğlu ve Abdullah Gül gibi devşirme adaylarla bunun olmayacağını gördük. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa desteklerim ama sıkıntılı bir aday olursa ben de aday olurum. Bolu'dan hiç cumhurbaşkanı adayı çıkmamış. Hemşehrilerim bana destek verir ama il olarak değerlendirmemek lazım.” İfadelerini kullandı.

Özcan’ın bu açıklaması Aydın’ı kızdırdı. Aydın sosyal medya hesabı twitter’dan Özcan’a verdi veriştirdi.

“MALUM ŞAHIS HEM HAD YOKSUNU, HEM DE BOŞ BİR TENEKE”

Arzu Aydın, yaptığı ilk paylaşımında; “Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına vasıfsız demek aymazlıktır. Milleti hakir gören bu klasik zihniyet, malum şahısta bir kez daha tezahür etmiştir. Liderlik vasfını anlayabilme, idrak edebilme kapasitesi olmayan malum şahıs hem had yoksunu, hem de boş bir tenekeden ibarettir” dedi.

“İKİYÜZLÜLÜĞÜN KİTABINI YAZAN MALUM ŞAHIS”        

Akabinde başkan Özcan’a ağır ifadeler ile yüklenmeye devam eden Aydın; “İkiyüzlülüğün kitabını yazan malum şahıs özet olarak; İhraç kararından önce ‘Seninleyiz Kılıçdaroğlu’ tweeti atıp, karardan sonra: "Ben Belediyedeki müdürlerime bile yanımda mısınız diye sormam, niye sordu ki?" diyor.

“6 AYDA YIPRANACAK ADAY ÜLKEYİ NASIL YÖNETİR?

Düne kadar HDP ile ilişkim yok derken, "HDP ile pazarlıkta sarı öküz olarak beni verdiniz seçimden sonra ne vereceksiniz, HDP oylarını aldım" diyor. Kılıçdaroğlu için oy isterken ne diyeceksiniz diye sorduklarında: "Bilemedim program sonuna kadar düşüneyim" diyerek pas geçiyor. Ve devam ediyor: "6'lı masa adayı yıpranır diye açıklamıyormuş, 6 ayda yıpranacak aday ülkeyi nasıl yönetir.” paylaşımı yaptı.

“TAKDİR HER ZAMAN Kİ GİBİ AZİZ VE NECİP MİLLETİMİZİN”

Aydın, son olarak Başkan Özcan’ın, CHP tarafından verilen kararına verdiği cevabı hatırlatarak; “CHP'de çifte standart, ithal aday uygulaması var, CHP iktidar için öz evladına sahip çıkmıyor kendi evladını satan size ne yapmaz acaba." Bunları biz değil, malum şahıs söylüyor. Takdir her zaman ki gibi aziz ve necip milletimizin...” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim