TBMM Denetim Komisyonu üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu’nun Mengen ilçesinde bir dizi ziyaret ve temasta bulundu. Küpçü’ye Mengen il genel meclisi üyesi Hüseyin Şenkan Aykan’da eşlik etti.

Haber: Aslı Akış

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte hayata geçirilen  “Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetim Projesi” kapsamında TBMM Dilekçe Komisyonu ile Diyarbakır’a gitmişti.  Milletvekili Küpçü Diyarbakır’dan dönerek ilçe ziyareti gerçekleştirdi.

“MASKESİZ GÜNLERE ÇOK AZ KALDI İNŞALLAH” 

İlk olarak Mengen Dr. Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Küpçü’yü burada Başhekim Dr. Ebru Öztürk karşıladı. Öztürk’ten Pandemi nedeniyle hastanede yatan hastalar ve Covid-19 aşı uygulamasıyla ilgili bilgiler alan Küpçü ziyaretin akabinde; “Maskesiz günlere çok az kaldı inşallah” dedi.

“TOKİ KONUTLARIMIZ 40 MİLYON TL”

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ilçe devlet hastanesinin ardından Mengen’de yapımı devam eden 3.Etap Toki Konutlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Küpçü; “Gönül insanın kıblesidir kırmayın” derler; Onlar konuşsun biz işimizi yapmaya devam edelim. Mengen İlçemiz 3.Etap Toki Konutlarımız 40 Milyon TL” dedi.

“KÜPÇÜ, MENGEN AŞÇILAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERKEK PANSİYONU GEZDİ”

Mengen ziyaretlerine Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu ile devam eden Milletvekili Küpçü, 5 Milyon TL bedelli, 200 yataklı, 45 Odalı Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonunu Ak Parti Mengen ilçe teşkilatı ile beraber gezdi Mengen’e hayırlı olmasını diledi.

“KAPALI SPOR SALONU VE SENTETİK ÇİM SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ”  

Küpçü son olarak Mengen’de tadilatı devam eden 5 Milyon 200 Bin bedelli Kapalı spor salonu ve Sentetik Çim saha çalışmalarını yerinde gördü ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Editör: TE Bilisim