FETÖ'nün hain darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla düzenlenecek Milli Birlik Yürüyüşü Kent Meydanında başlayacak ve İzzet Baysal Caddesi Demokrasi Meydanında son bulacak.

Bolu Valiliği tarafından yürüyüşle ilgili yapılan açıklama ile Bolulu tüm vatandaşlar, 15 Temmuz 2017 saat 21.00’da başlayacak olan yürüyüşe davet edildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, bir açıklama yaparak tüm Boluluları yürüyüşe davet etti. Başkan Yılmaz, “15 Temmuz’da Bolu’ya sahip çıkan Bolu insanı, 15 Temmuz’un yıldönümünde de biz hala dimdik ayaktayız diyerek yürüyüşe katılacaklardır.” diye konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında düzenlenecek "Milli Birlik Yürüyüşü", kent meydanında başlayacak ve demokrasi meydanında son bulacak. Saat 21.00’da başlayacak yürüyüşün ardından demokrasi meydanında programlar başlayacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 ilde aynı anda canlı bağlantı yapacak. Saat 00.13’te Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de salalar okunacak ve demokrasi nöbeti başlayacak. Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada “15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 21.00’da düzenlenecek olan Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programına bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz.” denildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da basın açıklaması yaparak tüm Boluluları, milli birlik yürüyüşüne davet etti. Başkan Yılmaz şöyle konuştu; “Bu hainlere karşı dik duruşun yıldönümünü kutlamak için Bolu halkının tamamını, bu yürüyüşe davet ediyorum. Allah bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizim birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe dünya da yedi düvel de gelse bu namussuzlara karşı durmayı bileceğimizi bir daha dünyaya göstereceğiz.”

Editör: TE Bilisim