Bolu Belediyesi mobil hizmet tırının ilk durağı Sağlık Mahallesi oldu. Muhtarlık önünde hizmet veren tıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bolu Belediyesi yeni tip korona virüs salgını nedeniyle belediye hizmetlerini “mobil hizmet tırı” ile vatandaşın ayağına götürüyor. Bu kapsamda hizmete giren mobil hizmet tırının ilk durağı Sağlık Mahallesi oldu. Muhtarlık binası önünde konumlanan ve akşama kadar burada hizmetini sürdürecek tır, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanarak, yoğun ilgi gördü.

%50 indirimli su dolumu yapılıyor

Uzun kuyrukların oluştuğu tırda vatandaşlar, görevli personeller nezaretinde sosyal mesafe kuralına uyularak tıra davet edilip, su kartlarını yüzde 50 indirimli doldurabildikleri gibi; mekanik sayaç su faturası ödemelerini de kolaylıkla yapabiliyorlar.

Başkan Özcan tırı ziyaret etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da öğleden önce Sağlık Mahallesi’nde mobil hizmet tırını ziyaret etti. Tırda görevli personelden çalışmalar hakkında bilgiler alan Özcan, ayrıca vatandaşlarla da sohbet ederek herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Vatandaşlar ise belediye hizmetlerinin ayaklarına gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim