Haftalardır mücadele eden, pozisyona girmeye çalışan, galip gelmek için elinden geleni yapan futbolcular bu hafta maç bitse de gitsek ruh haliyle sahadalardı. Bu kadar kötü bir performansın sebebi için birçok seçenek akla gelebilir ama sorun muhtemelen ekonomik. Yoksa bir profesyonel takımı bu şekilde sahada görebilmek imkansıza yakındır.

Futbolcuların çok fazla motivasyon kaynağı olabilir; bireysel performans, takımın başarısı, taraftar, camia, teknik ekip ve arkadaşları için mücadele gibi fakat en büyük motivasyon kaynaklarından biri de ekonomik kazançtır.

Akhisaspor takımı düşmeme mücadelesi veriyor. Rakibe maça gelmeyin puanları paylaşalım denilse muhtemelen tamam derlerdi. Oyun yapıları 1 puan alma üzerine kuruluydu. Geride karşılayalım, önce gol yemeyelim, bulabilirsek pozisyon, atarız şablonuyla maça başladılar. Son bölümde pozisyon bile denemeyecek oyunla golü attılar, atanın kazanacağı maçtan 3 puandan fazlasını kazandılar.  Artık telafisi olmayan haftalardayız, hata kabul etmeyen dönemece girdik.

Ekonomik ya da diğer konulardaki problemler acilen çözüme kavuşmalı ya da bir şekilde ertelenmeli çünkü bugünkü oyunla tünelin ucunda ışık görünmüyor. Biz kazanamasak bile sıralamada puan tablosunda altımızda yer alan takımlarda kazanamıyor, bir şekilde ligde kalırız düşüncesi çok sağlıklı değil, milli takım arasından sonra bambaşka bir Boluspor görmek dileğiyle.