Bolu'da motosiklet tutkunları, Cumhuriyet’in 98'inci kuruluş yılı dolayısıyla "Cumhuriyet Konvoyu" oluşturdu.

Yaklaşık 30 motosikletli, Gölyüzü Mahallesi Kır Sokak’ta bir araya geldi. Konvoy oluşturarak D-100 Karayolu’nda yaklaşık 5 kilometre seyreden motosiklet tutkunları, Kalıcı Konutlar, Borazanlar ve Tabaklar Mahallelerinde tur attı.

Aralarında; motokurye, mimar, avukat, mühendis, öğretmen ve doktor gibi birçok meslek grubundan vatandaşın bulunduğu motosikletliler, Anıtpark'ta bulunan Atatürk Anıtı önüne geldi, burada saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

“YAŞASIN CUMHURİYET’ DİYORUZ MOTOSİKLET SEVERLER OLARAK”

Konvoya katılanlardan Levent Arar, her yıl Cumhuriyet Bayramı başta olmak üzere milli bayramlarda benzer etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tüm motosikletseverler olarak bir araya geldiklerini belirten Arar, "Yüce Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını burada bir kez daha anmak boynumuzun borcu. 'Yaşasın cumhuriyet.' diyoruz tüm motosiklet severler olarak." dedi.

“ETRAFTAKİ İNSANLAR DA GÜZEL TEPKİLER VERDİ”

Arar, etkinliğe 30'un üzerinde motosiklet sevdalısının katıldığını aktararak, "Şehir turunda gördüğümüz kadarıyla herkes araçlarıyla bize kornalarıyla eşlik etti. Etraftaki insanlar da güzel tepkiler verdi" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim