Bolu'da Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem ve azaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara bayrak ve balon dağıttı.

Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, koronavirüs nedeniyle çocukların evlerinde kutlayacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir çalışma yapmak istedi.

Özdem, çocukların evlerini ve balkonları süslemesi için balon ve bayrak dağıtmaya karar verdi. Özdem ve azaları Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazar yerinde çocuklara 150 adet Türk bayrağı ve 1000 adet de balon dağıttı. Balon ve bayrakları alan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Muhtar Mehmet Özdem, "Çocuklar için çok önemli olan bu bayram bu yıl pandemi nedeniyle maalesef dışarıda coşkuyla kutlanamayacak. Biz bu bayramın coşkusunun en azından evlerde yaşanmasını istediğimiz için böyle bir çalışma yaptık. Çocuklar da İnşallah evlerini ve balkonlarını süsleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacak. Çocuklarımız bayrak ve balonları büyük sevinçle aldı. Şimdiden tüm çocukların bayramını kutluyorum. " dedi.

Editör: TE Bilisim