Bolu Muhtarlar Derneğinde Olağanüstü Genel Kurul düzenlendi. Genel Kurulda tek liste halinde yapılan seçimde mevcut Başkan Fikret Özen tekrar Bolu Muhtarlar Derneği başkanlığına seçildi.

Genel Kurul Bolu Muhtarlar Derneğinde yapıldı. Üye muhtarların katılımıyla düzenlenen genel kurulda Başkan Fikret Özen, bir konuşma yaparak dernek faaliyetlerini katılımcılara aktardı.

Muhtar dernekleri olarak bir arada olmanın önemine vurgu yapan Özen, şöyle konuştu; “Birlikte olursak güçlü oluruz, güçlü olursak, bürokrata da kendimizi ezdirmeyiz, siyasete de kendimizi ezdirmeyiz. 3 dernek olması siyasetçilerin işini kolaylaştırıyor. Birinden alamadığını öbür dernekten alıyor. Bunun için 156 muhtarın da aynı çatı altında olmasını arzuluyorum. Ne yapılması gerekiyorsa biz hazırız. Daha fazla bölünmeden, parçalanmadan güçlü bir sivil toplum örgütünü oluşturursak iyi olur diye düşünüyorum. Dernek yönetimimiz bürokrasi ve siyasetle uyumlu bir çalışma sergilemektedir. Buna siz de şahitsiniz. Muhtarın siyasi partisi olmaz. Muhtar köyünde kanaat önderidir, mahallesinin abisidir. Güvenilir kişidir.” dedi.

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen’in konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü. Olağanüstü genel kurulda tek liste halinde yapılan seçimde mevcut Başkan Fikret Özen tekrar başkanlığa seçildi.

Özen’in yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor: Mehmet Baran, Hüseyin Güden, Erdal Çetinkaya, Nuri Özdoğan, Muhterem Özkan, Cevdet Demir, Halit Uzunbay, Mustafa Turan, İzzet Afacan. Denetim Kurulu: Ahmet Çakıroğlu, H. Hüseyin Konuk, Turgut Çarşanbalıoğlu.

Editör: TE Bilisim