Covid 19 ile mücadele vatandaşların en çok maskeye ihtiyaç duyduklarını söyleyen AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Teşkilatları olarak Bolu’da şuana kadar 80 bin maske dağıttıklarını söyledi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte hafta içerisinde Muhtarlıkları gezerek Bolu Halkının yoğun bir şekilde ihtiyaç duyduğu maskeleri dağıttıklarını belirten Konak, bu süreçte gayretleri ve özverilerinden dolayı Muhtarlara teşekkür etti.

“BAKAN YARDIMCIMIZ FATİH METİN 60 BİN ADET MASKE GÖNDEREREK DESTEK VERDİ”

Konak; “Teşkilatlar olarak hemşerilerimizin maske temini noktasında yaşadıkları sıkıntıyı gidermek için ilk etapta 20 bin adet maske temin ederek, Muhtarlarımız aracılığıyla mahallelerimize 250-300 ‘er adet dağıtmaya başladık. Ardından ise her zaman olduğu gibi Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin 60 bin adet maske göndererek destek verdi. Bizler de Mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizin sayılarına göre bu maskeleri tüm Bolu’ya dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

“MUHTARLARIMIZ GÜÇLÜ BİR ALKIŞI VE TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR”

Covid 19 ile mücadele döneminde görünmeyen birçok kahramanlar olduğunu ve bunların başında da Muhtarların geldiğini söyleyen AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; “Sağlık çalışanları, Emniyet Güçlerimiz, Vefa Sosyal Destek Ekiplerinde çalışan kamu görevlilerimiz, Kızılay personeli başta olmak üzere ülkemizde Koranavirüs ile mücadelede yoğun ve başarılı çalışmalar yürütmektedir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat bir çok isimsiz kahraman gibi Muhtarlarımızın da güçlü bir alkışı ve teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü Halkımızın yaşanılan bu süreçte ilk kapısını çaldığı kişiler, muhtarlarımızdır. Özellikle maske dağıtımı noktasında Bolu halkına “Yüzbinlerce maskenin muhtarlıklara dağıtıldığı” şeklinde verilen yanlış bilgiler sonrası nasıl bir mağduriyet yaşadıklarına bizler de şahit olduk. Çünkü bizler de Bolu halkına maske dağıtıldığını zannediyorduk. Ama gerçeğin öyle olmadığını gördük. İşte bu yüzden bu mağduriyeti yaşayan Muhtarlarımıza gösterdikleri özverili gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim