Yakalandığı Covid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Çağsu Hastanesi Medikal Muhasebe Müdürü Murat Yeni’nin cenazesi, Çağsu Hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Eskişehir’e gönderildi.

Covid-19 hastalığına yakalanarak, yapılan yoğun tedavilere rağmen virüse yenik düşen Çağsu Hastanesi Medikal Muhasebe Müdürü Murat Yeni için Çağsu Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Hastane bahçesinde yapılan törene; Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Taner Laçin, Kamu Hastanleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Balcı, Sağlık İl Müdürlüğü personeli, Bolu ve Düzce Çağsu Hastaneleri ile Fatma Hatun Hastanesi çalışanları katıldı.

“Tüm doktorların gayreti ve emeği için teşekkür ederim”

Törende, Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi. Demir, “Bütün doktorlarımın çalışması, gayreti ve emeği için teşekkür ederim. Sizlerden Allah razı olsun. Hemşirelerimden Allah razı olsun. Bu lanet mikrobun çaresi yok. Çok üzgünüz” diye konuştu.

“Harika bir insandı”

Merhum Murat Yeni’nin iş hayatının yanında sosyal yaşamında da çok sevilen biri olduğunu ifade eden Demir, “Eskişehirspor sevdalısı Murat, ‘Ağabey maça gidelim Eskişehir’e’ derdi. Murat’ım, sana söz geleceğiz. Eskişehirspor maçına geleceğiz. Sizler Çağsu ailesi olarak sadece buradaki Murat’ı bilirsiniz. Bir de Murat’ın dışarıyla olan ilişkileri var. Ankara ve Zonguldak’taki resmi kurumlardan çok sevilen bir insandı. Bir kurumda bir insan bu kadar mı sevilir? Gözlerime inanamadım. Harika bir insandı. Güzel bir insandı. Hepimiz çok üzüntülüyüz” şeklinde konuştu.

Törenin ardından Murat Yeni’nin cenazesi, toprağa verilmek üzere Eskişehir’e uğurlandı.

Murat Yeni’nin cenazesi, memleketi Eşkişehir’in Avlan köyünde toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim