MÜSİAD Bolu şubesi geleneksel hale getirdiği iftar çadırının 3. senesinde. Günde 800 kişiye iftar veren MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abat, “Çadırımıza gelen herkese kapımız açık” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü kurulan Ramazan çadırında günde 800 kişiye iftarda yemek veriliyor. Kent Meydanı'nda kurulan çadırda MÜSİAD iftar çadırında günde 800 kişiye yemek veriliyor. 4 çeşit yemeğin verildiği iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. MÜSİAD'a bağlı işadamlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen yardımlarla karşılanan iftar yemeğinde 7'den 70'e herkes sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturuyor.

İftar öncesi kısa bir açıklama yapan Abat, “İftar çadırımızın 3. Yılı başladığımız günden beri her sene aralıksız devam ettik, bu senede havalar müsaade ettiği sürece yoğun bir şekilde devam ettik. Çadırımızın içi 400 kişi alıyor dışarıdaki masalar ile 900 kişiye iftar veriyoruz. Çadırımıza gelen herkese iftar vermeye çalışıyoruz. Artık gelenleri tanır hale geldik gerçekten ihtiyacı olan insanlar buraya geliyor tabi ki de gelen herkese kapımızda açık.” ifadelerine yer verdi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu katıldığı iftar öncesi yaptığı açıklamada gönül sofrasında beraber oturmanın önemine değinirken konuşmasına şu şekilde devam etti, “Geçtiğimiz yıllarda da gelmiştik, çok güzel bir uygulama. Her milletten insanın barındığı iftarını yaptığı bir organizasyon. Önemli olan bu gönül sofrasında beraber oruç açarak dua edebilmek. Şu görüntüyü her yıl bize sunan sayın başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.“

Editör: TE Bilisim