Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Bolu Şube Yönetim Kurulu, genel merkezle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle istifa etti.

Yaşanan süreç ve toplu istifa ile ilgili yönetim kurulundan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “MÜSİAD Bolu Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu olarak, gerek yerel gerekse ulusal basında çıkan ve amacını aşıp tamamen şer odakların menfaatine hizmet edecek bazı abartılı ve yanlı haberler karşısında açıklama yapma zarureti doğmuştur.

Göreve geldiğimiz Ocak 2019’dan itibaren vizyonuna ve misyonuna güvendiğimiz aidiyet duygusu ile bağlandığımız MÜSİAD’ın Bolu Şubesi Yönetim Kurulu olarak gerek üyelerimiz, gerek memleketimiz Bolu, gerekse ülke ve ümmet için elimizden gelenin en iyisini en hayırlısını yapmaya gayret ettik.

Lakin şube olarak bazen genel merkezimizin ilgisini ve desteğini tam alamadığımızdan mustarip olduğumuz doğrudur. Geldiğimiz son noktada Genel Merkezin üsten bakan kibirli tavrı, şube görüşlerine değer vermeyen arka plana atan tutumu ve son olarak Genç MÜSİAD Başkanı seçiminde yaşanan anlaşmazlık ve inatlaşma sebebiyle MÜSİAD’dan istifa ettik.

Genç MÜSİAD üzerinde yaşanan anlaşmazlık kişiden çok Genel Merkez ve Şubenin Genç MÜSİAD Başkanı seçme yetkisi üzerinde olmuştur. Son süreçte basında çıkan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Bu sebeple yönetim kurulu olarak MÜSİAD Bolu şubesindeki görevlerimizden İstifa etmiş bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Editör: TE Bilisim