Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; öğrencileri, katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılardan dolayı ödüllendirdi. Başkan Allar, öğrencilerin ilçemizi başarı ile temsil ederek kendilerini gururlandırdıklarını dile getirdi.

Başkanlık makamında; öğrencileri, hocaları ve ailelerini kabul eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; öğrencilere, yarışmalarda elde ettikleri başarılardan dolayı küçük altın ve saat hediye etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde öğrenciler arasında “Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışmalarında İlçemizi temsilen, Hafızlık Kategorisinde Bolu İl birincisi, Bölge yarışmalarında ise ikinci olan Hocazade Kemalettin Efendi Kur'an kursu öğrencisi Merve Yalçın evladımız ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması dalında da Hafız iho öğrencisi Kübra Şevval Çetinkaya evladımız İl birincisi oldu. Çocuklarımızın yetişmesinde emeği olan Gerede Müftülüğümüze, öğrencilerimize, okutan, yetiştiren  hocalarımıza ve çocuklarımızın kıymetli velilerine teşekkür eder, hayatlarında başarılar diler, ziyaretleri nedeniyle şükranlarımı sunarım’’ dedi.

Editör: TE Bilisim