Bolu Elektrik ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası tarafından düzenlenen genel kurulda, mevcut başkan Mustafa Yaman, yeniden başkanlığa seçildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yoğun katılımla gerçekleşen Bolu Elektrik ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası genel kurulunda oylar kullanıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşuyla başlayan genel kurula Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, esnaf odalarının başkanları, davetliler ve üyeler katıldı.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek listeyle girilen genel kurulda oda başkanlığına yeniden Mustafa Yaman seçildi. Odanın yönetim kurulu listesinde; Aydın Aslan, Kemal Melenli, Hüseyin Yıldırımer, Mustafa İrge, Metin Ülkü, İbrahim İpek yer aldı. Denetim kurulu ise; Metin Elçin, Murat Sarper Şen ve Fatih Yalçın’dan oluştu.

Yeni dönemde güzel çalışmalar yapmak istediklerinin mesajını veren Başkan Yaman, “Elektrik ve İnşaat Sanatkârları Odamızın genel kurulunu yapıyoruz. Genel kurulumuzun Bolu’ya, odalarımıza birliğimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan genel kurul üyelerine de teşekkür ediyorum. Özellikle il başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları da bizi yalnız bırakmadılar. Elektrik ve İnşaat Sanatkârları odamız 1965 yılında kurulmuş bir odamız. Benim de dördüncü dönemim. Bu toplantı salonu da Elektrik ve İnşaat Sanatkârları’nın kendi gayrimenkulüdür. Daha büyük bir er almayı planlıyoruz. İnşallah resmi kurumlarla olur, valiliklerle olur… Bizim federasyonda benim yönetim kurulu üyeliğim zaten devam ediyor. Biz oralardan da aldığımız güçle daha güzel şeyler yapmak istiyorum. İnşallah Bolu’muza hayırlı olur diyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim