Narven Akademi, termal kasaba müşterilerinin yanısıra personeline de sunduğu hizmet ve eğitimler ile çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Narven Akademi tarafından periyodik olarak düzenlenen “Motivasyon Eğitimi Programı”na Narven A.Ş. bünyesinde görev yapan 8 bölgenin 80 satış personeli katıldı. 3 gün süren eğitim programında ilk gün; Nazlı Göl Kafe’de canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ile başladı. Tesiste konaklayan personeller, eğitim öncesi SPA alanlarında dinlenme olanağı buldular.

Programın ikinci gününde; Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Şahin Akbulut, “Sıradışı Hizmet Yaklaşımı ve İlişki Yönetim”, “Satışta İnsan Psikolojisini Yönetme” ve “Satışta Gergin Anları Yönetme ve Stres Yönetimi” konularında Narven personeline eğitim verdi.

Programın son gününde; Nazlı Göl Kafe’de mangalda sucuk-köfte ikramının ardından, Narven ormanlarında, profesyonel eğitimciler tarafından hazırlanan elektrik, mayın tarlası ve kırkayak atölyesi gibi takım oyunları oynandı.

Eğitim kapanış bölümüne katılan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, satış ekibine yıl içinde gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim