Narven Ailesi geleneksel olarak düzenlenen etkinlikte çifte bayram coşkusu yaşayarak hem 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hem de Kurban Bayramı'nı hep birlikte kutladı.

Her bayram geleneksel olanak düzenlenen “Narven Ailesi Bayramlaşma Etkinliği”nin bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı ile aynı gün olması nedeni ile Narven’de çifte bayram coşkusu yaşandı. Etkinlikte bir araya gelen Narven yöneticileri ve personeller, 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Kurban Bayramını hep birlikte kutladı. Nazlı Göl Kafe’de organize edilen etkinliğe Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı, birim müdürleri ve liderleri ile birlikte Narven ailesi çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız şunları söyledi: “Yine bir bayram ve yine beraberiz. “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 15 günde iki yüz bin kişilik orduyu darmadağın ettiği bir sürecin yıldönümündeyiz. Bu süreç bize bazı şeyleri hatırlatmalı. Ne kadar birlik olur ve aynı amaca hizmet edersek, o kadar bulunduğumuz çatıyı yükseltiriz. Birey olarak hiçbir önemimizin olmadığını, önemli olanın birlik olduğunu kavradığımız ve birlik beraberliğimizin daim olacağı bir yıl diliyor, hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum.”

Yıldız’ın ardından konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı ise şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 95. Yılı dolayısıyla hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Narven her geçen gün yükselen bir değer. Bu değerde en büyük pay sizlerin değerli arkadaşlar. Aidiyet duygusu taşımanız ve özverili çalışmalarınız sayesinde Narven markalaşıyor. Kurban Bayramınızı en iyi dileklerimle kutluyor, ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Kutlama vesilesi ile bir araya gelen ve her biri farklı birimlerde görev yapan personeller, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etme olanağı buldular.

Editör: TE Bilisim