Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettim. Ekonomik ve siyasi kriz nedeniyle görüşme gecikti ancak ilerleyen günlerde bir araya gelerek stadyum ve Bolusporunun geleceği hakkında kısa bir sunum yapacağım” dedi.

  Ligin ilk 2 haftasında oynadığı karşılaşmalardan 3 puanla ayrılan Boluspor’da Başkan Necip Çarıkçı, BGC Bayram Gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Çarıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geçtiğimiz ay randevu talep ettiği yaşanan ekonomik ve siyasi kriz nedeniyle randevuya cevap gelmediğini ancak görüşmenin ilerleyen günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

“STADYUM KONUSUNU ANLATACAĞIM”

Necip Çarıkçı; “Yaklaşık 1 ay önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettim. Tek başıma kendisi ile görüşeceğim. Cumhurbaşkanı ile Bolu’daki spor turizmi hem Boluspor hem de stadyum ile ilgili durumları kendisine ileteceğim. Bunlar dışında Bolu’ya gelen kulüplerin istatistiklerini vereceğim. Bu konu Cumhurbaşkanımız ile bana 5 dakika yeter. Bolu’nun ne olduğu Boluspor’u anlatacağım. Hem stadyumu hem de kulüp ile ilgili projelerimizi paylaşacağım. Bunun dışında da Antalya’da nasıl bir turizm varsa Şubat ayında, yaz aylarında da burada olduğunu anlatacağım. Spor bakanı da iyi görüştüğüm bir arkadaşım. Bakanımız konuları biliyor” şeklinde konuştu.

“FORVET ARKASI BULURSAK…”

Transfer hakkında konuşan Necip Çarıkçı; “Forvet arkasına çabuk bir adam bulurlarsa alabiliriz. Hocamızla görüşerek uygun ücretli, Boluspor’da yer bulacak bir transfere inanıyorsak yapabiliriz. Hocamız transfer istemedi. İleri uçta 10 numara çabuk ve hareketli forvet arkasına çabuk bir adam bulabilirsek alacağız. Bunda da dediğimiz gibi aradığımız kriterlere göre birini bulursak alacağız. Bu tip oyuncuların değeri çok fazladır. Transferlerin son gününde eğer kulüp bulamazlarsa fiyat yarıya düşer. Belki dörtte bire düşer. O zaman da Boluspor’a uygunsa bu transferi yapabiliriz” dedi.

“SAİT HOCA AVANTAJIMIZ”

Çarıkçı, Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar hakkında şu sözleri ifade etti: "Sait hoca ile devam etmek bizim avantajımız. Kendini ispatladı. İnşallah bizi tekrar beraber çalıştırır. İyi yoldayız, iyi başladık. Keşke almadık diyeceğimiz bir topçu da yok. Poepon 2 yıllık 800 milyon Euro’ya imza attı. Boluspor’un bu bütçeyi verecek durumu yok. O da gitti yeni kulübü ile imzaladı. Özgür Can Bolu’ya geldiği zaman dönemin heyeti ona şans vermedi. O da çeşitli yerlerde oynadı. Şimdi Özgür Can’ı 2 yıldır Gaziantep’te izlemeyen kişiler bizi eleştiriyor. Bu adam ligin en iyi 5 forvetinden"

 

Editör: TE Bilisim