Boluspor’da sahaya ısınmak için çıkan ve son ana kadar ilk 11’de olan Kadir Bekmezci karşılaşmanın başlamasına 5 dakika kala kadrodan çıkarılmıştı.

Y.Malatyaspor karşısında son anda yaşanan aksaklık tüm planları altüst ediyordu. Kırmızı beyazlılar zorlu maça hazırlanırken, ısınmalarda şok yaşadı. Teknik Direktör Fuat Çapa sahaya bir 11 sürerken, Kadir Pekmezci’da son anda oynayamayacağını beyan etti. Kırmızı beyazlılarda bütün planlar altüst oldu. Isınma anında son hazırlıklarını yaparken belinde ağrılar hisseden tecrübeli oyuncu, saha ortasında birden kala kaldı.

Ağrılarının devam etmesi sonrası yan etkisi ayağına da vurunca oynayamayacağı beyan edildi. Bu yaşanan aksaklık sonrası Pekmezci, ilk 11’den çıkarılmak zorunda kalındı. Kadroda değişikliğe gidilerek Yusuf Emre ilk 11’e dâhil oldu. Doktorlar tarafından ilaç verilen Kadir Pekmezci’nin ağrıları geçmesi ile birlikte son bölümlerde oynamak isteyince oyunun sıkıştığı anda 90+2’de maça dâhil oldu.

Sakatlığı ile kısa bir açıklama yapan Kadir Pekmezci şunları söyledi: “Belimde ısınmalarda ağrı hissetim. Son ana kadar denedim. Sonra bu ağrı ayağıma vurdu. Ağrım çoğaldı. Daha sonra oynayamayacağımı beyan ettim. Daha sonra ilaç almamla birlikte ağrılarım azaldı. Son bölümde ise 90+2’de hem ayağımı denemek hem de maç bitiyordu, son anlarda oyuna dâhil oldum. Ama belimde ağrılar devam ediyor. İyi bir kontrol olmam lazım. İnşallah korkulacak bir durum yoktur” dedi.

Editör: TE Bilisim