Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan 1 adet tekerlekli sandalyeyi, ihtiyaç sahibi Niyazi Amca'ya teslim etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşunca büyük sevinç yaşayan Niyazi amca’nın o anlarını ise Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber: Aslı AKIŞ

Son 2 yılda yüzlerce engelli bireye akülü ve tekerlekli sandalye desteğinde bulunan Bolu Belediyesi , Niyazi Amca'nın da yüzünü güldürmeyi başardı.

Sağlık sorunları ve yaşı gereği yürümekte dahi zorluk çeken Niyazi Amca, tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için büyük mutluluk yaşadı. Gözyaşları içinde Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'e teşekkür eden Niyazi Amca, yaşadığı mutluluğun da tüm Bolu tarafından görülmesini istedi.

Yaşanan duygu dolu anların ardından Başkan yardımcısı Özdemir Niyazi Amca’nın isteğini geri çevirmeyerek, cep telefonuyla kayıt aldırttığı o anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için mutluluğu gözlerinden okunan Niyazi Amca, Bolu Belediyesine ve kendisine yardım edenlere bol bol teşekkür duası etti.

 

 

Editör: TE Bilisim