AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi Elazığ Eğitim Programı’na katıldı. Programda 2023 Siyasi Vizyon konulu konferansının yanı sıra, reformcu ak belediyecilik, etkili iletişim, teşkilatın el kitabı ve ak değerler gibi seminerler düzenlendi.

HABER: ASLI AKIŞ

Geçtiğimiz aylarda AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek yeni yol haritası şekillendirildiği çalışma ve istişare kampının ardından ayağının tozuyla seçim bölgesi olan Doğu Anadolu’da ilk olarak Elazığ’a ziyarette bulunan AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, bu kez AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı kapsamında Elazığ Teşkilat Mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen, 16 Ekim’de başlayan ve Pazar günü sona eren programa ilişkin değerlendirme de bulunan AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “2 gün süren Eğitim Programının başarıyla organizasyonunu gerçekleştiren Elazığ İl Başkanımız Sn. Şerafettin Yıldırım nezdinde emek ve katkı veren İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Salonu hınca hınç dolduran Teşkilat Mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Doğanay; “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Elazığ’daki omurgasını oluşturan, AK Parti davasına emek ve gönül vermiş, bu davayı liderimiz, genel başkanımız ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davası ve aynı zamanda emaneti olarak görmüş, 20 yıldır bıkmadan, usanmadan ne zaman ‘Bir toplantı var’ denilse, ne zaman ‘Bir seçim var’ denilse, ne zaman ‘Meydanlara inilecek’ denilse, ülkenin bekası için 15 Temmuz gecesinde bir mesajla birlikte evde çocuğunu, eşini bırakan, annesini, babasını, evlatlarını gözyaşları içinde bırakan ama ülkemin bekası için, ‘Bu ülke bir daha Başbakan vermeyecek, bu ülke bir daha Cumhurbaşkanı vermeyecek, bu ülkede artık darbeler sona ermemiştir’ diyerek, hiç gözünü kırpmadan, Rabbimin kalplerinden ölüm korkusunu aldığı Elazığ’daki sevgili hemşehirlerim, öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlere, Bolu’dan Köroğlu’nun diyarından selam getirdiğimi, belirtmek istiyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Böyle iki dersi birleştirilmiş, biraz da kısa bir şekilde bitirmeye çalışacağım. Bunun için çaba sarf edeceğim, bunun hakkınızı helal edin diyorum. Bu vesileyle tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Bugün sizlere teşkilatın el kitabıyla ilgili sizlere sunum gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim