Kızılcahamam’da düzenlenen kamp sonrası AK Parti sahaya inerek 2023 seçimleri için çalışmaya başladı. Elazığ’da gerçekleştirilen ilk ziyaretlerde AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, sevgi seliyle karşılandı.

Haber: Aslı Akış

Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay, geçtiğimiz hafta Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleştirilen Kızılcahamam kampına katılmış 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini duyurmuştu. Doğanay, AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek yeni yol haritası şekillendirildiği çalışma ve istişare kampının ardından ayağının tozuyla seçim bölgesi olan Doğu Anadolu’da ilk olarak Elazığ’ın Karakoçan, Palu, Kovancılar ve Yazıkonak ilçesine ziyarette bulundu. Doğanay’a Elâzığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer eşlik etti.

Ziyaretinde Ak Parti Karakoçan ilçe başkanlığında 2023 seçim hazırlıkları kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Doğanay; “Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü olarak ilk ziyaretimizi Fırat gibi asil, Fırat gibi coşkun, Fırat gibi coşkulu Gakkoşlar diyarı Elazığ'a gerçekleştiriyorum. Elâzığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım mihmandarlığında 3 gün sürecek Teşkilat ziyaretlerimizden ilk durağımız Karakoçan ilçemizdeyiz. Tüm samimiyet ve misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan Ülküşan Başkanımız, Belediye Başkanımız, Teşkilat Mensuplarımız ve Karakoçanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe başkanlığının akabinde Palu’da ziyaretlerine devam eden Nurettin Doğanay buradaki seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak, Elazığ’da yürütülen çalışmalara hız vermek için destek vereceklerini ifade etti. Doğanay; “Teşkilatlarımızla buluşmak üzere Elazığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım ile birlikte Palu'dayız. İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak Kovancılar ilçe başkanlığında partilileri ile bir yarak gelen Nurettin Doğanay; “Teşkilatlarımızla buluşmak üzere Elazığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım ile birlikte Kovancı'lardayız. İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim