İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugünün çocukları yarının büyüklerine mesaj gönderdi. Baysal, 100 yıl önce açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin çocuklara emanet olduğuna dikkat çekerek “Onlar Atatürk’ün Çocukları” dedi.

Haber: Aslı Akış

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gazetemize vasıtasıyla Atatürk çocuklarına seslendi.

“EN ÖNEMLİ SERVETİMİZ VE UMUT KAYNAĞIMIZ ÇOCUKLARIMIZ”

Ahmet Baysal; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı korona virüs salgını nedeniyle çocuklarımız evlerinde geçiriyor. Onlar Atatürk çocukları. Nutuk her zaman ellerinde olsun. Yaptırdığımız okullarda nutuk hediye ettik. Türk gençliği Atatürk’ün yolunda. Atatürk’ün muasır medeniyetler yolunda da ilerlemeye devam edecek. Sevgili çocuklar, en önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan sizlerin bayramında, mutluluğunuza ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız.

Çocuklarımız ve gençlerimiz İzzet Baysal’ı da unutmasınlar. Hayırlar devam edecek bilsinler. Hepsine sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, eşi Solmaz Baysal’ın adına kendi bütçesiyle anaokulu yaptırdığını da hatırlatarak İzzet Baysal Şükran Günleri haftasında temel atma töreninin yapılması planlanan anaokulu binasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde teslim edilmesi planlandığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim