AİBÜ Hemşirelik Yüksekokulu Öğrencileri “ Renkli Düşler” adını verdikleri proje ile İzzet Baysal Toplum Ruh Sağlığı Hastanesine Zekâ Oyunları ve hobi alanları oluşturdu.

AİBÜ Hemşirelik bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında bir proje geliştirerek, yatarak tedavi gören hastaların boş vakitlerinde eğlenerek öğrenmesi amacıyla çeşitli zekâ oyun setleri, boyama setleri, okey oyun grupları ve spor malzemelerini hastanenin çeşitli ünitelerine yerleştirerek örnek bir sosyal sorumluk projesine imza attılar.

Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından desteklenen “Renkli Düşler” projesi tanıtım için Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim kurulu, Hastane idaresi, Hemşirelik bölümü öğrenci ve öğretmenleri İzzet Baysal Toplum Ruh Sağlığı Hastanesi ev sahipliğinde bir araya gelerek projenin uygulama ve aşamalarını öğrencilerden dinlediler.

Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram, Başkan Yardımcısı Ahmet Yamaner, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özmen, Elvin Akdağ ve Genel Sekreter Öznur Akkaya, Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hacer Alpteker, Doç. Dr. Özlem Okyay ve öğrencilerin hazır bulunduğu programda; Hastane Başhekimi Hülya Ensari tarafından servisler ve proje uygulama alanları gezdirildi.

Editör: TE Bilisim