İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı tarafından Muharrem Ayı nedeniyle Hükümet Meydanı’nda vatandaşa aşure ikram edildi. Aşure ikramının ardından İYİ Partili ve CHP’li belediye meclis üyelerinin birlikte gerçekleştirdiği grup toplantısı İYİ Parti binasında yapıldı.

İYİ Partililer Muharrem ayının ilk on gününde geleneksel olarak yapılan aşureyi Hükümet Meydanı İYİ Parti binası önünde kurulan stantlarla vatandaşa ikram etti. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partililerin katıldığı etkinlikte Örnekbaş aşure ikram ettiği vatandaşların dertlerini dinledi.

Örnekbaş yapılan etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Milli ve dini hassasiyetlerimizin ve gerekliliklerini parti olarak her zaman yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu gün burada arkadaşlarımızla birlikte vatandaşımızla buluştuk. Muharrem Ayı’nın ve Aşure Günü’nün tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

ETKİNLİĞE BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN VE CHP’Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI

Aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP’li belediye meclis üyeleri de katıldı.  Etkinliğin ardından Eylül ayı meclis toplantısının ikinci oturumu öncesi İYİ Partili ve CHP’li üyeler grup toplantılarını İYİ Parti binasında gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim