Ligin ilk iki maçının ardından Boluspor'u takip eden hemen hemen herkesin aklında benzer sorular oluşmaya başlamıştı. Dört takımın küme düşeceği bu sezon 'Acaba son senemiz mi olacak?' karamsarlığı gündemi meşgul ederken İstanbulspor maçına kadar alınan 2 galibiyet camiaya rahat bir nefes aldırdı.

Asıl merak konusu bu maçın nasıl sonuçlanacağıydı. Maç sonu açıklamalarında artık klişeler arasında yer alan 'önümüzdeki maçlara bakacağız ve elimize geçen fırsatları değerlendiremedik' cümleleri ezelden beri birçok futbolsever gibi beni de çok rahatsız etmiştir ama bu maç Boluspor gerçekten fırsatları değerlendiremedi. İnanılmaz gol pozisyonları kaçırıldı, 1 puan kazanılmayıp adeta 2 puan kaybedildi.

Fırsatlar gole çevrilebilseydi muhtemelen farklı senaryodan bahsedilecekti ama bu ligde yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bir eleştiri olarak oyuncu değişikliklerinin zamanı tartışılabilir belki ama her şeye rağmen geriden gelip skoru dengeleyebilmekte iyiye işarettir. Bu takım daha yaratıcı ve baskılı oynayabilir eğer ki sağ ve sol ileri hat oyuncuları daha yaratıcı olabilir ya da o bölgelere alternatif oyuncular bulunabilirse.

Takımdaki eksikliklere rağmen 3 haftadır iyiye giden bir ivme var. Kötü başlayan sezon eksiklikler tamamlanırsa daha iyi yerlerde bitirilebilir. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Not: Sorun belki e-bilet sisteminden, belki TFF'nin pandemi şartları için getirdiği aşı ve PCR testi uygulamasından, belki taraftar yönetim arasındaki iletişim eksikliğinden, nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama eğer ki bu maçta taraftar stadyumu doldurabilmiş olsaydı İstanbulspor Bolu'dan puansız ayrılırdı.