İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, AK Parti Bolu Milletvekillerine yüklenerek; “Ak Partinin sayesinde seçilen Milletvekilleri kolay seçildikleri için Bolu’ya hiçbir yararları yok. Her seçimde Bolu Turizm kenti olacak, yarım kalan sanayi yapılacak diye siyasetçiler bas bas bağırıyor. Sonra seçildikten sonra Bolu’ya uğrayan yok.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Zaman zaman sosyal medya hesabından Bolu’nun sorunları olduğunu dile getiren İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, Ak Parti milletvekillerine serzenişte bulundu. Ak parti hükümeti ve milletvekillerinin Bolu’ya 20 yıldır katkı sunamadığını iddia eden Orhan, ağır ifadeler ile eleştiri yaptı. Bolu’nun; TBMM’de sorunları çözen, dosya hazırlayıp bakanlık nezdinde takibini yapan milletvekillerine ihtiyacı olduğunu söyledi.

“SEÇİLDİKTEN SONRA BOLU’YA UĞRAYAN YOK”

Orhan, her seçim döneminde Bolu’nun Turizm kenti olacağının vaadini veren siyasilere gönderme yaparak;  “AK Parti hükümeti ve Milletvekilleri 20 yıldır. Bolu’nun ne olacağına karar veremedi. AK Partinin sayesinde seçilen Milletvekilleri kolay seçildikleri için Bolu’ya hiçbir yararları yok…Her seçimde Bolu Turizm kenti olacak, yarım kalan sanayi yapılacak diye siyasetçiler bas bas bağırıyor. Sonra seçildikten sonra Bolu’ya uğrayan yok” ifadelerini kullandı.

“AKP BOLU MİLLETVEKİLLERİ BAKANLIĞA DOSYA SUNMUŞLAR MI?”

Turizm, Sanayi ve Tarım gibi Proje yatırımlarından diğer illerin yararlanıp Bolu’nun yararlanmadığına vurgu yapan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan; “Bolu halkı adına AKP Bolu Milletvekilleri Bakanlığa dosya sunmuşlar mı? Zannetmiyorum. Abant Turizm bölgesi olmasına rağmen yatırımcı yatırım yapmak istiyor, Karayolları Abant yolunun sorununu çözmediği için, yapı izni vermiyor ve yatırımcı engelleniyor. Milletvekilleri malum şahısa yazı yazmaktan başka bir iş yapmıyor.” şeklinde konuştu.

“PARTİ GÖZETMEKSİZİN BOLU’NUN ÇALIŞKAN MÜTEVAZİ MİLLETVEKİLLERİNE İHTİYACI VAR”

Bolu’nun pek çok sorunu olduğuna da işaret eden Suat Orhan; “İki metropol arasında kalan Türkiye’nin sadece geçtiği bir şehir olmayalım. Artık Bolu’nun Sorunlarını Çözen, Bolu için dosya hazırlayıp Bakanlığın kapısından ayrılmayan Parti gözetmeksizin Bolu’nun çalışkan mütevazi Milletvekillerine ihtiyacı vardır.

“KENDİ İŞİNDE PARA KAZANMAYI BİLMEYENLER MİLLETİN PARASINI KOLAY HARCARLAR”

Bolu’yu ve Türkiye’yi temsil eden insanlar, önce kendi işinde başarılı olan insanlardan ‘Milletvekili’ seçilse hem kendi işlerinde çalıştıkları gibi disiplinli ve kendi parasını kolladığı gibi milletin parasını korurlar. Kendi işinde para kazanmayı bilmeyenler milletin parasını kolay harcarlar.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim