Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nün, görev süresi dolarak tayin olan ve emekliye ayrılan personelleri için “veda töreni” düzenledi.

Haber: Oğuzhan EKE

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereği zorunlu yer değiştirmeye tabi olan, Bolu Orman Bölge Müdürlüğündeki görev süreleri dolan ve tayin olan personel ile emekliye ayrılan personele veda töreni düzenlendi. Tayin olarak ayrılan Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Necmettin Aşçi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Rıfat Güven ve Mali İşler Şube Müdürü İsmail Eker ile emekli olan Orman Mühendisi Ruşeni Cırık için düzenlenen veda törenine Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bölge Müdür Yardımcıları Yılmaz Yıldız ve Ferdi Özer ile şube müdürleri ve işletme müdürleri katıldı.

PLAKET VE HEDİYELER VERİLDİ

Törende, Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı tayin olan ve emekliye ayrılan personele, verdikleri hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Tayin olan personeller için yeni görevlerinde başarılar da dileyen Bölge Müdürü Bıyıklı, emekli olan personeller için de yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluk diledi. Ayrıca törende hizmet ve katkılarından dolayı personele plaket ve hediyeler de takdim edildi.

Tayin olan personelin yeni görev yeri ve görevleri;

  • Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı,
  • İzin İrtifak Şube Müdürü Necmettin Aşçi, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü,
  • Mali İşler Şube Müdürü İsmail Eker, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Personel Şube Müdürü,
  • Makine ve İkmal Şube Müdürü Rıfat Günen, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisi,

 

 

Editör: TE Bilisim