Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, beraberinde İşletme Pazarlama Şube Müdürü, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü ve 12 Orman İşletme Müdürü ile birlikte Düzce de bulunan Orman Ürünleri işleyen fabrikaları ziyaret etti.

Sektörde bulunan 5 firmanın iş yerleri ziyaret eden ekip burada üretim aşamalarını izlendi ve firma sahipleri ile görüş alış verişinde bulundu. Bu ziyaretlerde sektörü temsilen Düzce Ticaret Odası Temsilcisi Şahin Bircan ekibine mihmandarlık yaptı.

Ziyaretler sonrası Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı ve Düzce Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin başkanlığında sektör temsilcileri ve Bölge Müdürlüğü ekibinin katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda sektörün sıkıntıları işlem hacimleri ve bölge müdürlüğü üretim aşamalarındaki beklentiler dile getirildi.

Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin, Orman Ürünlerini işleyen fabrikaların Düzce İli için çok önemli olduğunu iç piyasada ve ihracatta önemli bir barem oluşturduğunu bu yüzden yapılan bu toplantının önemini dile getirerek Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’ya teşekkür etti.

Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı Orman Bölge Müdürlüğünün orman emvalleri üretim aşamalarında sektörün ihtiyaçlarını öncellikli olarak değerlendireceklerini belirterek faydalı bir teknik gezi olduğunu ve bu geziyi düzenleyen Düzce Ticaret Odası yetkililerine teşekkür etti.

Toplantı sonrası Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı İşletme Müdürleri ile Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Editör: TE Bilisim