19 yıldır Bolu Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde görev yapan Necdet Yabanova, Temmuz ayında örnek teşkil eden davranışları dolayısıyla ‘ayın şoförü’ seçildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başarılı şoförü makamında kabul ederek teşekkür belgesi ve plaket ile onurlandırdı.

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, özel halk otobüslerinde yolcu memnuniyetini arttırmak ve hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımak amacıyla 31 Temmuz 2018 tarihli Encümen kararıyla “ayın şoförü” uygulamasını başlattı.

Başlatılan uygulama kapsamında Temmuz ayında 19 yıldır özel halk otobüsü şoförü olarak görev yapan Necdet Yabanova (49), ayın şoförü seçildi.

Yolcularla kurduğu iyi iletişimin yanı sıra hat ve otobüs hareket saatlerinde uyması, araç içi temizlik, kılık kıyafete uygunluk gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmede 110 şoförü geride bırakan Yabanova, Bolu Belediyesi ile Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ödüllendirildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Temmuz ayında ‘ayın şoförü’ seçilen Yabanova’yı Salı günü öğleden sonra makamında kabul ederek teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, meclis üyeleri ve meslektaşlarının da hazır bulunduğu kabulde ayrıca,  Yabanova’ya Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat tarafından da çeşitli hediyeler verildi.

 

Editör: TE Bilisim