Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, sosyal medya üzerinden yazdıkları nedeniyle Ozan Arif hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunacağını açıkladı.

Evcil, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye 15 Temmuz sonrası saldırılan iyice artış ipini koparan gündem olmak için Sayın Genel Başkanımıza hakaret eder olmuştur.” dedi.

Her koşul ve şart altında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında duracaklarını söyleyen Adem Evcil, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Sosyal medya hesabından sayın genel başkanımıza hakaret eden ozan bozuntusu hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyette bulunacağım. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye 15 Temmuz sonrası saldırılan iyice artış ipini koparan gündem olmak için Sayın Genel Başkanımıza hakaret eder olmuştur. Bizler ülkücü hareketin hesapsızları olarak günü geldiğinde atı nallamasını da, iti bağlamasını da iyi biliriz. MHP Genel başkanlık Makamı tüm Türk-İslam Dünyasının liderlik makamıdır. Makamda oturan sayın genel başkanımız şerefimiz şanımızdır.

7 Haziran’dan sonra fitne ve pislik saçan sözde muhaliflerin uşaklığına soyunan ozan müsveddesi haddini aşmıştır. 15 Temmuz’da da benzer bir üslupla yeni kapıya akın akın koşan vatan evlatlarına hakaret etmiştir. Yaptığı hiç bir hakaretin yanına kalmayacağını ayan beyan ifade ediyorum. Her durum şart ve koşulda MHP Genel Başkanımızın yanında elif gibi dimdik duracağımızdan ve hak edene her platforma gerekli cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak dününüzde kabul ettiğiniz doğrularınıza bu gün yalan ve riya ile saldırıyorsanız, dününüzde ki değeriniz ve şerefiniz dünde kalmıştır.”

Editör: TE Bilisim