Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Merkez ve ilçelerde devam eden seçim çalışmaları ile ilgili konuştu. AK Parti’nin gücünü önemli ölçüde kaybettiğini söyleyen Tanju Özcan, “Büyük bir değişimin ayak seslerini duyuyoruz. Artık, Türkiye 2018’e değişim süreci ile başladı.” diye konuştu.

MEHMET FATİH YALINIZ

Seçim çalışmaları kapsamında bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini söyleyen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bütün ilçelerimizi birer ikişer tur ziyaret şansı bulduk. Şunu net olarak söylüyorum, AK Parti gücünü büyük ölçüde kaybetmiş, gücü kırılmış. Dün Göynük’te söyledim, bugün Bolu’da da aynı şeyleri tekrarladım. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en uzun süreli yöneticilik yapan kişi Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıl bu ülkeyi yönetmiş, kesintisiz, tek başına. Bütün kararları kendi almış, tek başına uygulamış. Mustafa Kemal Atatürk bile 1923 – 1938 arasında 15 yıl yönetme şansı bulmuş. Mustafa Kemal Atatürk, o 15 yıllık süre içinde  savaştan çıkmış bir ülkeyi ayağa kaldırmış tam 49 tane fabrika yaptırmış, 145 milyon altın Osmanlı borcunu ödemiş.

Sayın Erdoğan ne yapmış? 16 yıl boyunca, Atatürk’ün yaptığı fabrikaları satmış, bir kuruş borç ödememiş, üstelik borcu da üçe katlamış. Şimdi de diyor ki, bir beş yıl daha verin kıraathane yapayım. Vallahi ben vermeyeceğim diye anlatıyorum. İnsanlar da diyor ki vallahi ben de vermeyeceğim. Büyük bir değişimin ayak seslerini duyuyoruz. Artık, Türkiye 2018’e değişim süreci ile başladı. İlk olarak başkan değişti Galatasaray şampiyon oldu, Fenerbahçe’nin değişmez denen başkanı değişti Fenerbahçe’nin hisseleri tavan yaptı, kulüp büyüdü. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti’nde büyük bir değişim olacak, Türkiye Cumhuriyeti artık, bütün dünyada güven ve övgü ile bahsedilen, Atatürk’ün bizlere vasiyet ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşan bir ülke haline gelecek. Biz bunu yapacağız, hayalimiz hedefimiz bu.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim