Boluspor’da Başkan Abdullah Abat’ın istifasının ardından kısa sürede kriz yönetimi oluşturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 4 maçlık göreve getirilen Oğuzhan Özçelik ve futbolculara desteklerini sürdürüyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor’daki krizi yöneten Başkan Özcan, eski Başkanlardan Emin Semercioğlu, Necip Çarıkcı ve Savaş Abak ile görüşmelerde bulundu. Özcan ayrıca, Pazar günü oynanacak olan Adanaspor maçında Adana’da takımla birlikte olacak. Maç öncesi ve sonrası soyunma odasında teknik heyet ve oyuncularla görüşmeler yapacak olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor’un ligde kalması için elini taşın altına soktu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan takımın Adana’ya hareketinin ardından özel açıklamalarda bulundu.

“BAŞKAN YANLIŞ BİR İSTİFA GERÇEKLEŞTİRDİ”

Başkan Özcan, Boluspor’a destek olan Bolulu işadamlarına teşekkür ederek; “Boluspor sahipsiz değildir. Ben başkaları gibi değilim. Boluspor’u seviyorum deyip adım atmayanlardan olmadık hiçbir zaman ben bu takımın taraftarıyım. Başkan yanlış bir istifa gerçekleştirdi. Çok zamansız bir istifa gerçekleştirdi. Bütün camiayı sıkıntıya soktu. Bizde hemen kriz masası oluşturduk. Kararlarımızı aldık. Bu kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağ olsun Bolulu hayırseverler, hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızı müesseselerimizi ben bizzat arıyorum. Şuana kadar aradığım kimsede taşın altına elini koymaktan imtina etmedi. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

ESKİ BAŞKANLAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”

Geçmiş Boluspor kulübü Başkanlarıyla bir dizi görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Özcan; “Kulüp başkanlarımız Sayın Emin Semercioğlu ile Sayın Necip Çarıkcı ile Sayın Savaş Abak görüştük. 3’ü de üzerine düşeni yaptılar. Bu kötü günde takıma sahip çıkma iradelerini net bir şekilde gösterdiler bu beni çok mutlu etti. Kendilerine huzurunuzda çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ONLARA İSTEDİKLERİ MESAJI VERDİK”

Kırmızı beyazlı futbolculara gerekli sözleri verdiğini aktaran Özcan; “Futbolcu kardeşlerimizle de konuşma yaptım. Tek başına futbolcularla birlikte olması gerekeni söyledim. Bazı sözler verdik. Bu sözlerin teminatının bizzat Tanju Özcan olarak ben olduğumu söyledim. Yarında Adana’ya gidiyorum. Önce takımı uğurladık. Adana’da maç öncesinde yeniden bir araya geleceğiz. Onlara istedikleri mesajı verdik” dedi.

“BU DESTEĞİ BUGÜN VERMEZLERSE YARIN BOLUSPOR İÇİN SÖZ SÖYLEME ŞANSLARI KALMAZ”

Bolulu siyasilere de Boluspor’a destek verme çağrısında bulunan Özcan; “Buradan şu çağrıda da bulunmak istiyorum. Bolu’nun tek seçilmişi ben değilim. Ak Partili Milletvekillerimiz var. Diğer siyasi parti yöneticileri var. Onlar beni bu dakikaya kadar arayıp ya başkanım biz ne yapabiliriz demelerini bekliyorum. Onlar bunu dese de demese de bu takım ligde kalacak. Allah’ın izni ile. Ama şu günlerde Boluspor’a destek vermek zorunda olduğunu düşünüyorum. Bu desteği bugün vermezlerse yarın Boluspor için söz söyleme şansları kalmaz. Harmanda izi olmayanın,  Hasatta sözü olmaz demişler. Siz Bolusporluysanız, Bolu’yu seviyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. Çıkmıyorsanız da bundan sonra söyleyecek herhangi bir sözümüz kalmamış demektir. Boluspor taraftarı da bunu takdir eder” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim