Bolu Belediyesi, Mengen Belediyesi’nin yapımına başlayacağı Yeni Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesini üstlendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, doğup büyüdüğü Mengen’de hayat bulacak projelere ilişkin, “Belediye Meclisimizden bir karar aldık, ‘bizim de çorbada tuzumuz olsun, başlangıcını biz yapalım’ dedik. Mengen Belediyesi’nin yapacağı yeni hizmet binasının mimari projesini, statik projesini, elektrik projesini ve diğer projelerini Bolu Belediye Başkanlığı olarak biz üstleniyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Bolu Belediyesi ile Mengen Belediyesi arasında “Mengen Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesi” projelerinin hazırlanmasına ilişkin protokol yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Mengen Belediye Başkanı, bir araya gelerek, Mengen’in uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu projelere ilişkin mühendislik desteği sağlayacak protokolü imzaladılar.

BAŞKAN ÖZCAN: “ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN DEDİK”

Protokol töreninde Mengen’de doğduğunu, ilk adımı Mengen’de attığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben Mengenliyim. Bunu her yerde söylüyorum. Mengen Belediye Başkanımız da çalışkan bir belediye başkanımız. Geçen dönem verdiği tüm sözleri yerine getiren belki de Türkiye’deki tek belediye başkanıdır. Turan Bulut Başkanımız bu dönem hayırlı bir işe başladı. Mengen’e yakışır bir belediye binası kazandırmak istiyor. Bununla ilgili de Belediye Meclisi’mizden bir karar aldık, ‘bizim de çorbada tuzumuz olsun, başlangıcını biz yapalım’ dedik. Mengen Belediyesi’nin yapacağı yeni hizmet binasının mimari projesini, statik projesini, elektrik projesini ve diğer projelerini Bolu Belediye Başkanlığı olarak biz üstleniyoruz. Sağ olsun Belediye Meclisimiz de bize yetki verdi. Bunla ilgili protokolü imzalayacağız. Hayırlı olsun. İnşallah binanın devamında da Bolu Belediyesi olarak biz sizi yalnız bırakmayacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim