.

Bir süre önce Memleket Partisi’nden istifa eden Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!” ifadesini kullanmıştı.

Çelebi’ye, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan‘dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından Çelebi’yi de etiketleyerek açıklama yapan Özcan, şöyle seslendi:

“HDP kaygılarına katılmakla birlikte, sana ve arkadaşlarına kumpas kuran, PKK terör örgütüyle kapalı kapılar arkasında kirli ittifaklar, haince pazarlık yapanlar, senin desteklediğin ittifakın ana ortağıydı. O yüzden ben siyaseti bıraksam da, “HDP kaygılarına katılmakla birlikte, sana ve arkadaşlarına kumpas kuran, PKK terör örgütüyle kapalı kapılar arkasında kirli ittifaklar, haince pazarlık yapanlar, senin desteklediğin ittifakın ana ortağıydı. O yüzden ben siyaseti bıraksam da, asla işbirlikçi AKP’yi desteklemeyeceğim.”

Sn. Mehmet Ali Çelebi; bu kafa ve ivmeyle devam edersen olası yeni PKK açılımında, yeni çadır mahkemelerinin yılmaz bekçisi sen olursun ve Öcalan’ın mektup zarfına pul olursun. Bence bir daha düşün… Atatürkçü olmaktan ve Türk Milliyetçisi kalmaktan vazgeçme.”.

Sn. Mehmet Ali Çelebi; bu kafa ve ivmeyle devam edersen olası yeni PKK açılımında, yeni çadır mahkemelerinin yılmaz bekçisi sen olursun ve Öcalan’ın mektup zarfına pul olursun. Bence bir daha düşün… Atatürkçü olmaktan ve Türk Milliyetçisi kalmaktan vazgeçme.”

Editör: TE Bilisim