Özdilek Bolu AVM 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarına Safahat Cafe- Lokantada kahvaltı programı düzenledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarına yönelik düzenlenen kahvaltı programına Safahat Cafe- Lokanta Müdürü Ozan Ahmet Aydın, Özdilek AVM Market Müdürü Ufuk Uçur ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bu özel günde gazetecilere kahvaltı programı düzenleyen Özdilek AVM Safahat Cafe- Lokanta Müdürü Ozan Ahmet Aydın, Özdilek AVM Market Müdürü Ufuk Uçur birer konuşma yaptı.

“HİZMET VERMEK İÇİN BURADAYIZ”

Kahvaltı programında ilk olarak konuşan Market Müdürü Ufuk Uçur basın emekçilerinin gününü kutladı. Uçur;  “Hepinizin çalışan gazeteciler günü kutlu olsun. Biz Özdilek firması olarak Bolu’ya 2016 yılı Haziran ayında hizmet vermeye başladık. Bu doğrultu da 2 sene boyunca Bolu halkına hizmet vermek için buradayız. Çalışmalarımız bu doğrultu da devam ediyor.” dedi.

“BOLU HALKINDAN İSTİHDAM SAĞLAMAKTAYIZ”

Safahat Cafe ve Lokanta Müdürü Ozan Ahmet Aydın ise şunları ifade etti; “Bolu Özdilek Safahat Lokantası ve Cafe olarak hizmet vermekteyiz. Şirketimiz yiyecek içecek sektöründe geçtiğimiz yıllarda isim değişikliğine giderek bunu bir alt marka haline getirerek Özdilek’in vazgeçilmezlerinden biri olarak müşteri memnuniyeti, kaliteleşme ve markalaşma anlamında büyük bir atılım gerçekleştirdik. Bu doğrultuda Cafe restoranlarımızda Bolu halkından istihdam sağlamaktayız.”

Editör: TE Bilisim