Özel Bolu Düşler Ülkesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Kültür Mahallesinde düzenlenen renkli törende açıldı.

Haber: Aslı Akış

Açılışa; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, Bolu İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel Bolu Düşler Ülkesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin kurucu müdürü Basri Karadaş, açılışta yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Karadaş; “40 yıldan sonra eğitim hayatından tekrar bir hayata başlamak üzere bu müesseseyi açmaya karar ferdim. İnşallah hakkımda hayırlı olur. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi

“İNSAN SEVEREK BİR İŞİ YAPARSA BAŞARILI OLUR”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, insanın severek bir işi yaparsa başarılı olacağını vurguladı. Yılmaz; “Öğretmen ya kırtasiyeci olur ya dershaneci olur. Bir tarihte üniversiteye girdiğimde bizim öğretmenimizde dershaneciliğe başlamıştı. Tabi ilk yıllarda biraz sıkıntılı gidince ya Bolu’dan patates getirip satsak daha iyi olur demişlerdi. Sonradan onlar duayen oldular eğitimde çok ciddi başarılar elde ettiler. Bizlerin yetişmesini sağladılar. Öğretmenlerde eğitim hayatından kopamıyor. Başlangıçta biraz süreç alır belki oturduktan sonra çok iyi deva edeceğini ve başarılı olacaklarına inanıyorum. İnsan severek bir işi yaparsa başarılı olur. İşini aşk ile yaparsa başarısız olma şansı yok. Bütün zorlukla da aşılması gereken basit problemler olarak algılanır aşkla yaparsan. Ben hocamın bu işi aşkla yapacağına yürekten inanıyorum. Burada da hizmet göreceklere de çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Ekibiyle beraber kendisini kutluyorum. Bu kadar eğitim sürecinde sonra böyle bir şey yapmak dahi bir başlangıç. Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum. İnşallah bu tür kurumlar önümüzdeki süreçte çok daha sağlıklı olacak. Neslimizi yetiştireceği için de biz onların emrinde olacağımızı ifade ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından dua yapıldı ve kreşinin açılış kurdelesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker ve Özel Bolu Düşler Ülkesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin kurucu müdürü Basri Karadaş tarafından beraber kesildi. Ardından protokol üyeleri ve misafirler ile birlikte kreş gezildi. Kreş gezildikten sonra misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: TE Bilisim