Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşlar arı ürünlerine yöneldi. C vitaminin yoğun olduğu meyve ve sebzelerin dışında arı sütünden üretilen propolis, polen ve bala yoğun ilgi gösteriliyor.

Bolu’da hizmet veren Binbal bal evi sahibi Ahmet Küçükkeskin, salgın döneminde uzmanların önerisiyle vatandaşların başta propolis olmak üzere arı sütü ve bal gibi arı ürünlerine yöneldiğini söyledi.

 “BAL KORANAVİRÜSTE İYİLEŞME SÜRECİNİ HIZLANDIRIYOR”

Pandemi sürecinde başta propolis olmak üzere bal ve diğer arı ürünlerine olan rağbetin arttığını dile getiren Bal Evi İşletme Sahibi Ahmet Küçükkeskin, “Özellikle Covid19 geçirmiş ve tedavisi bitmiş veya devam eden hemşerilerimize vücut direncini artırmaları için kendi hazırladığımız tamamen organik bal, polen, propolis ve arısütü ile yapmış olduğumuz şifalı karışımı öneriyoruz” dedi.

“PROPOLİS VE ARISÜTÜNÜN BİRÇOK FAYDASI VAR”

Arı ürünlerinden özellikle propolisin pandemi döneminde tercih edildiğini kaydeden Küçükkeskin, “Günümüzde bütün dünyayı etkileyen COVİD19 pandemi sebebiyle Ülkemizde büyük oranda etkilenmiş olmakla, alınan son kısıtlayıcı tedbirlerle bir nebze olsun düşüş sağlanmış ve salgın düşüşü devam etmektedir. Bal ve diğer arı ürünleri olan polen, propolis ve arısütünün birçok faydası vardır. Özellikle Covid19 geçirmiş ve tedavisi bitmiş veya devam eden hemşerilerimize vücut direncini artırmaları için kendi hazırladığımız tamamen organik bal, polen, propolis ve arısütü ile yapmış olduğumuz şifalı karışımı öneriyoruz. Tedarikçi firmamız tarafından temin edilen polen, propolis ve arısütü şifalı karışım sizin bağışıklığınızı kuvvetlendirir, nekahet dönemindeki vücudunuzun toparlanmasına yardımcı olur, vücudunuzdaki halsizliği önler ve kısa zamanda toparlanmanızı sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

 “Doğadan gelen lezzet ve şifa kaynağı balın Bolu’da doğru ve güvenli adresi bal evi”

Vücudu doğal yollarla koruyabilmenin önemine değinen Ahmet Küçükkeskin, “Şifalı karışım içindeki extrac propolis zeytinyağı ile elde edilmiş olup hiç bir kimyasal madde içermemektedir. Polen ve arısütü tamamen doğal olup tedarikçi firmamız tarafından soğuk zincirle temin edilmektedir. Şifalı karışım belirli ölçüdeki süzme balın içerisine yine belirli ölçülerde polen, extrac halde propolis ve arısütü ilave edilerek, yoğunluğu ve kıvamı elde edilinceye kadar 24 saat karıştırılarak elde edilip hazırlanmakta ve 30 günlük kullanıma uygun halde sunulmaktadır. Müşterilerimize tahta kaşıkta kullanmaları kesinlikle öneriliyor ve günlük olarak sabah kahvaltı öncesi bir tatlı kaşığı tavsiye edilmektedir. Amacımız ticari kazançtan ziyade iyileşmiş hastalarımızın daha çabuk kendilerini toparlamalarına yardımcı olacak bu şifalı karışımı tamamen insani düşünce ile hazırlayıp sunmaktayız. Ürünlerimiz Binbal güvencesinde ve tamamen orijinal organik temin edilen ürünlerdir ve şifalı karışım tarafımızca hazırlanmaktadır. Doğadan gelen lezzet ve şifa kaynağı balın Bolu’da doğru ve güvenli adresi bal evi’ne tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Adres: Bahçelievler Mahallesi Şemsi Ahmet Paşa Caddesi (Bahçelievler Polis Karakolu karşısında)

Editör: TE Bilisim