Bolu Atak Akademi Hazırlık Kursu ile Beden Eğitimi Yüksekokulları, Polis Meslek Yüksekokulu ve Milli Savunma üniversitelerinin yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenciler, tam kapanma sürecinde çalışmalarına, online olarak devam ediyorlar.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu’da, yıllardır öğrencilerini BESYO, POMEM ve Milli Savunma üniversitelerinin yetenek sınavlarına özenle hazırlayan Bolu Atak Akademi Hazırlık Kursu, pandemi sürecinde de çalışmalarını sürdürüyor. Kurs antrenörleri; Aytaç Yıldırım, Anıl Cırıkoğlu, Eda Nur Öztürk, Zafer Atar, Eren Tanrıver ve Emre Türkan eşliğinde fiziksel mülakatlara hazırlanan öğrencilere, hayallerine ulaşmaları yolunda yoğun antrenman programları uygulanıyor.

Pandemi tedbirleri nedeniyle spor salonlarının 14 Nisan 2021’de kapatılmasının ardından Bolu Atak Akademi Hazırlık Kursu bünyesinde yetenek sınavlarına öğrenciler, eğitimlerini açık alanlarda sürdürerek devam etti. 29 Nisan itibarıyla parkur çalışmalarını tamamlayan öğrenciler, tam kapanma sürecinde çalışmalarına evden online olarak devam edecekler.

“HEDEFLERİNE ULAŞMALARI İÇİN YARDIMCI OLUYORUZ”

Kurs faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Bolu Atak Akademi Hazırlık Kursu Antrenörü Aytaç Yıldırım, öğrencileri sadece fiziksel değil, akademik olarak da hazırladıklarını ifade ederek, “Kendimize ait yıllardır yapmış olduğumuz kurs bünyesinde, liseden mezun olmuş öğrencilerimizi; Beden Eğitimi Yüksek Okullarına, Polis Meslek Yüksek Okullarına ve Milli Savunma üniversitelerinin fiziksel mülakatlarına hazırlıyoruz. Ayrıca POMEM’e girecek olan lisans ve ön lisans mezunu arkadaşlarımıza da hazırlık sürecinde destek oluyoruz. Yalnızca fiziksel değil, akademik anlamda da yol kat etmeleri için deneme sınavlarına girmelerini sağlıyoruz. Onlara, doğru bir şekilde rehberlik ederek hedeflerine ulaşmaları için yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı.

“PANDEMİ SÜRECİYLE BERABER BİRÇOK ÇALIŞMAMIZA ARA VERDİK”

Pandemi sürecini değerlendiren Yıldırım, gerekli izinleri aldıklarını belirterek, “Pandemi süreciyle beraber birçok çalışmamıza ara verdik. Bu zor günleri aştıktan sonra çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu dönemde yalnızca, Polis Meslek Yüksek Okullarına lisans ve ön lisans mezunu alımları için çalışmalar yapıyoruz. En son alınan tedbirler gereği, spor salonları kapatıldığı için gerekli izinleri alarak çalışmalarımıza açık alanlarda devam ettik” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZA ONLİNE OLARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Tam kapanma sürecinde, antrenmanlarını online olarak sürdüreceklerinin altını çizen Yıldırım, “Öğrencilerimiz ile parkur çalışmalarımızı tamamladık. Bu süreçte evde kalacağımız için çalışmalarımız online olarak devam edecek. Arkadaşlarımızın performansında gerileme ve düşüş olmaması için çalışmalar dizayn ettik. Değerli antrenör arkadaşlarımla beraber, programlar dahilinde, haftada 3-4 gün çalışmalar yapacağız. Arkadaşlarımızın performansını belli bir seviyede tutmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Umarım bu süreci kısa sürede atlatıp, özgürce spor yapacağımız günlere kavuşuruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim